Бон афион

Покрај одличните хранливи вредности, афионот е корисен за дигестијата и срцевата работа. Може да се вклучи во редовна исхрана а и е одличен додаток за вашите вкусни рецепти.

Вкусови за секој момент
2736kJ/654cal
Енергетска вредност
65g
Масти
13g
Јаглехидрати
15g
Протеин