Бон бадем

Висококвалитетен бадем директно од природата ти нуди одлични хранливи материи и многу протеин. Одлична Бон закуска наменета за сите.

Вкусови за секој момент
2736kJ/654cal
Енергетска вредност
65g
Масти
13g
Јаглехидрати
15g
Протеин