Бон чиа семе

Чиата денес е се по користена и препорачувана како дел од секојдневната исхрана. Одличен извор на протеини и неоддоливо вкусен додаток за здрави рецепти.

Вкусови за секој момент
2736kJ/654cal
Енергетска вредност
65g
Масти
13g
Јаглехидрати
15g
Протеин