Бон црвена кикирика

Црвената кикирика која е исто така печена и солена и е идеален производ за вашата секојдневна исхрана. Големи придобивки и одличен вкус.

Вкусови за секој момент
2736kJ/654cal
Енергетска вредност
65g
Масти
13g
Јаглехидрати
15g
Протеин