Бон црвена леќа

Леќата е одличен извор на протеин и витамини корисни за нашето тело. Лесна за готвење и вкусна за јадење. Зелената како и црвената леќа се со исти хранливи вредности.

Вкусови за секој момент
2736kJ/654cal
Енергетска вредност
65g
Масти
13g
Јаглехидрати
15g
Протеин