Бон Флипс кикирика

Еден од нашите понови производи наменет за уживање е Бон Флипсот. Крцкави, зачинети и вкусни топчиња флипс е она што ти треба за безгрижно да грицкаш.

Вкусови за секој момент
2736kJ/654cal
Енергетска вредност
65g
Масти
13g
Јаглехидрати
15g
Протеин