Бон Ф'стак

Богат со антиоксиданси и природен протеин, Бон Ф'стакот е незаменлив придружник на твоето здравје. Грицкањето на нашиот ф'стак носи само бенефити за здравјето.

Вкусови за секој момент
2736kJ/654cal
Енергетска вредност
65g
Масти
13g
Јаглехидрати
15g
Протеин