Бон кафе Голд

Нашето најново кафе и воедно најнов производ, Бон кафе Голд. За љубителите на одлично и квалитетно турско кафе. Внимателна мешавина од квалитетна арабика, робуста дополнително мелено на камен. Пробај го новиот Голд и осети го вкусот на вистинското кафе.