Бон густин (нишесте)

Кога станува збор за слатките рецепти, Бон густинот е високо квалитетен и незаменлив придружник.

Вкусови за секој момент
2736kJ/654cal
Енергетска вредност
65g
Масти
13g
Јаглехидрати
15g
Протеин