Бон индиски орев

Индискиот орев е богат со здрави масти и протеини. Изобилува со здрави придобивки и е вистинска причина за да го грицкате нашиот Бон индиски орев.

Вкусови за секој момент
2736kJ/654cal
Енергетска вредност
65g
Масти
13g
Јаглехидрати
15g
Протеин