Бон инстант пире од компир

За инстантно брз и вкусен оброк, Бон инстант пирето од компир е нешто ново и одлично за оние кои сакаат нешто брзо.

Вкусови за секој момент
2736kJ/654cal
Енергетска вредност
65g
Масти
13g
Јаглехидрати
15g
Протеин