Бон кикирика со зачин

Вашата омилена Бон кикирика сега и во повеќе вкусови. Вкусна мешавина на зачини ја прави нашата кикирика уште по вкусна и зависна.

Вкусови за секој момент
2736kJ/654cal
Енергетска вредност
65g
Масти
13g
Јаглехидрати
15g
Протеин