Бон кикирика во лушпа

За оние кои сакаат занимација покрај грицкањето, Бон кикириката во лушпа е одличен избор. Крцкава и солена со неоддолив вкус.

Вкусови за секој момент
2736kJ/654cal
Енергетска вредност
65g
Масти
13g
Јаглехидрати
15g
Протеин