Бон леблебија

Леблебијата е одлична за дигестија, и изобилува со витамини важни за човечките коски. Грицкај Бон леблебија и уживај во нејзините придобивки.

Вкусви за секој момент
2736kJ/654cal
Енергетска вредност
65g
Масти
13g
Јаглехидрати
15g
Протеин