Бон леблебија и суво грозје

Овој микс од леблебија и суво грозје е одличен за сечиј вкус. Балансирана мешавина од солено и благо го оправдува нашиот универзум од вкусови.

Вкусови за секој момент
2736kJ/654cal
Енергетска вредност
65g
Масти
13g
Јаглехидрати
15g
Протеин