Бон ленено семе

Лененото семе на Бон е одличен извор на здрави масти и витамини корисни за човечкото тело. Одличен додаток за вашите здрави оброци и секојдневна исхрана.

Вкусови за секој момент
2736kJ/654cal
Енергетска вредност
65g
Масти
13g
Јаглехидрати
15g
Протеин