Бон лешник

Лешникот на Бон, вкусен јадкаст производ кој е богат со витамини важни за нашето тело. Може да се искористи во најразлични рецепти, но и да се грицка.

Вкусови за секој момент
2736kJ/654cal
Енергетска вредност
65g
Масти
13g
Јаглехидрати
15g
Протеин