Бон лупен сончоглед

Нашиот високо квалитетен сончоглед достапен и во лупена форма. Едноставно, свежо и вкусно спремно за грицкање.

Вкусови за секој момент
2736kJ/654cal
Енергетска вредност
65g
Масти
13g
Јаглехидрати
15g
Протеин