Бон лупени семки од сончоглед

Непечени семки од лупен сончоглед е идеален производ на Бон за оние кои сакаат нешто здраво без многу грицкање. Одличен извор на здрави масти и протеини.

Вкусови за секој момент
2736kJ/654cal
Енергетска вредност
65g
Масти
13g
Јаглехидрати
15g
Протеин