Бон лупени семки од тиква

За обожавателите на семките од тиква, но овој пат лупени. Бон ви нуди лупени семки неизмерно здрави за нашиот организам.

Вкусови за секој момент
2736kJ/654cal
Енергетска вредност
65g
Масти
13g
Јаглехидрати
15g
Протеин