Бон печена, солена и мрсена кикирика

Еден од нашите први производи, Бон мрсената кикирика е доказ за традиција и врвен квалитет. Печена, мрсена и доволно солена е она што ја прави автентична и вкусна.

Вкусови за секој момент
2736kJ/654cal
Енергетска вредност
65g
Масти
13g
Јаглехидрати
15g
Протеин