Бон Орев

Оревот е јадкаст производ кој има одлични хранливи материи добри за нашето тело. Помага во одржување на здрава телесна тежина и ја поддржува работата на срцето.

Вкусови за секој момент
2736kJ/654cal
Енергетска вредност
65g
Масти
13g
Јаглехидрати
15g
Протеин