Бон палента

Детството е најубавиот дел од животот, а палентата е незаменлив дел од него. Бон палентата е токму вкусот на твоето детство.

Вкусови за секој момент
2736kJ/654cal
Енергетска вредност
65g
Масти
13g
Јаглехидрати
15g
Протеин