Бон пченка за пуканки

За љубителите на мирисот на домашни пуканки имаме Бон решение. Нашата високо квалитетна пченка за пуканки е одлична за готвење на највкусните пуканки.

Вкусови за секој момент
2736kJ/654cal
Енергетска вредност
65g
Масти
13g
Јаглехидрати
15g
Протеин