Бон пикант кикирика

За љубителите на пикантно, Бон пикант кикириката е вистински предизвик. Крцкаво печена кикирика со додаден лут зачин е неоддолив предизвик за тебе.

Вкусови за секој момент
2736kJ/654cal
Енергетска вредност
65g
Масти
13g
Јаглехидрати
15g
Протеин