Бон пржена и зачинета пченка

Пржената пченка е одлична за секоја прилика. Грицкај безгрижно во друштво, на работа, или едноставно кога сакаш да се опуштиш!

Вкусови за секој момент
2736kJ/654cal
Енергетска вредност
65g
Масти
13g
Јаглехидрати
15g
Протеин