Бон Пуканки

Отвори, грицкај и уживај со нашите Бон пуканки. Здрава закуска за секој дел од денот. Крцкави, солени и неоддоливи пуканки во секој миг.

Вкусови за секој момент
2736kJ/654cal
Енергетска вредност
65g
Масти
13g
Јаглехидрати
15g
Протеин