Бон шарен сончоглед

Шарениот сончоглед како новитет меѓу нашите производи е одличен за грицкање. Сопствениот вкус и интересната текстура спакувана во Бон пакетче го прави овој вид на сончоглед достапен за сите

Вкусови за секој момент
2736kJ/654cal
Енергетска вредност
65g
Масти
13g
Јаглехидрати
15g
Протеин