Бон сусам

Бон сусамот како додаток во нашата храна го нудиме во најквалитетна и најсвежа форма. Здрав додаток за вашите вкусни рецепти.

Вкусови за секој момент
2736kJ/654cal
Енергетска вредност
65g
Масти
13g
Јаглехидрати
15g
Протеин