Бон сува брусница

Сувата брусница на Бон е одличен антиоксидант и витаминска закуска за секој дел од денот. Вкусна и блага пауза со Бон е она што ви треба.

Вкусови за секој момент
2736kJ/654cal
Енергетска вредност
65g
Масти
13g
Јаглехидрати
15g
Протеин