Бон сува кајсија

Покрај тоа што се суви, изобилуваат со минерали и го оддржуваат здравјето кај човекот. Сувите кајсии на Бон се вкусен начин да внесете здравје.

Вкусови за секој момент
2736kJ/654cal
Енергетска вредност
65g
Масти
13g
Јаглехидрати
15g
Протеин