Бон печена и солена кикирика

Крцкаво печени, а внимателно посолени ја прават нашата печена и солена Бон кикирка да остави длабок впечаток за вашиот бкус. Одлична високо протеинска закуска е токму нашата кикирика.

Вкусови за секој момент
2736kJ/654cal
Енергетска вредност
65g
Масти
13g
Јаглехидрати
15g
Протеин