Бон сува слива

Одлична за правилно функционирање на дигестивниот систем. Бон сувата слива ви нуди безброј придобивки и е слатка и здрава ужина за секој дел од денот.

Вкусови за секој момент
2736kJ/654cal
Енергетска вредност
65g
Масти
13g
Јаглехидрати
15g
Протеин