Бон сува смоква

Овој сладок производ на Бон ќе ве заслади и ќе му даде се што му треба на вашето тело за правилно да функционира. Идеално и здраво решение кога осеќате потреба за нешто слатко.

Вкусови за секој момент
2736kJ/654cal
Енергетска вредност
65g
Масти
13g
Јаглехидрати
15g
Протеин