Бон сува урма

Кога станува збор за најздрав природен шеќер тогаш во прашање се сувите урми на Бон. Богати со природни влакна, минерали и витамини се комплетна ужина која ви ја нуди Бон.

Вкусови за секој момент
2736kJ/654cal
Енергетска вредност
65g
Масти
13g
Јаглехидрати
15g
Протеин