Бон вакумирана кикирика

Печена, мрсена и доволно солена а потоа и дополнително вакумирана е она што ја прави посебна нашата вакумирана кикирика. Квалитетното пакување ја одржува свежа и вкусна нашата добро позната кикирика.

Вкусови за секој момент
2736kJ/654cal
Енергетска вредност
65g
Масти
13g
Јаглехидрати
15g
Протеин