Стапи во контакт во еден чекор

Стопански Комплекс с. Зубовце, Гостивар, Северна Македонија
intercafegostivar@hotmail.com
+389 42 215 333
Пополнете го краткиот формулар подолу и нашиот
тим ќе се погрижи за Вас во најскоро време.

Да ја направиме здравата
исхрана достапна за сите.

Ви благодариме! Вашата порака е испратена.
Се случи грешка во испраќањето на формата. Ве молиме обидете се повторно.

Како изгледа соработката?

  1. Стапете во контакт преку формуларот

    За да соработуваме, потребна ни е адресата на вашиот бизнис за да ве посетиме и склучиме договор. Ви стоиме на располагање за одговор на било какви прашања.

  2. Склучување на договор за соработка

    Наш претставник ја посетува вашата фирма во рок од неколку дена и склучуваме договор за соработка. При тоа, можете да ја направите вашата прва нарачка.

  3. Доставување на насмеаните БОН вкусови

    За кратко време ја доставуваме вашата нарачка. Добродојдовте во семејството на милион вкусови со насмевки!