Вкусови за секој момент

Бон е компанија и македонски бренд кој се занимава со преработка и пакување на кафе, апетисани, суво овошје и зрнести производи. Во изминатите 20 години изградивме голема палета на производи со што направивме ,,Универзум на вкусови''. Нашиот квалитет и традиција е потврден низ територијата на цела Македонија.

Зошто Бон?

Ви го нудиме она што ви е најпотребно за вашето здравје. 100% природна храна богата со хранливи материи спакувана со многу
љубов.

Создадени за вашите потреби во секоја прилика - пред или после вежбање, со друштво, или па со целото семејство. Веќе 20 години на пазарот го потврдуваме квалитетот и вкусот на нашите прозиводи.

Најквалитетното кафе и највкусната закуска е она што Бон ви нуди вас. Проверен и потврден квалитет на универзумот од вкусови на Бон.

ЛОКАЦИЈА

Нашата компанија е сместена во стопанскиот комплекс во село Зубовце
во непосредна близина на Гостивар, С. Македонија

Нашите брендови

AriseHealth logo2020INC logoThe Paak logoEphicient logo